Mikael Eklöf fortsätter? Mikael Eklöf fortsätter?

Vad händer hos Sidsjö-Böle – "laget utan hemmaplan"?

(2020-11-12)
Sidsjövallens gräsmatta är i för dåligt skick för division 4-spel.
Och något lir där ser det inte ut att bli heller 2021 för hemmalaget Sidsjö-Böle iF.
– Vi trivs bra på NP3 Arena men skulle vilja ha en egen hemmaborg med klubbstuga och allt som ger den delen av lagkänsla, säger tränaren Mikael Eklöf, som ännu inte bestämt sig 100 procent för en fortsättning.


Sidsjö-Böle tog sig vidare till Uppflyttningsserien med en pinne tillgodo på Essvik. Väl där blev det två vinster på de fem matcherna och en femteplats totalt i Medelpadsallsvenskan i år.
– Vi är överens om att vi vill mer än vad vi lyckades med denna säsong och både jag och Thomas Dahl kan tänka oss att köra ett år till under rätt förutsättningar och om truppen vill ha oss, säger huvudtränaren Mikael Eklöf.

Hur är läget i truppen i dagsläget, Micke, mer än att Kalle Appelqvist återvänder till Selånger?
– Vi kommer ha ett möte inom två veckor. Då har jag massor av svar. Hur truppen ser ut och så vidare. Ber att får återkomma.

Sidsjövallen, som egentligen är klubbens hemmaplan, har man inte kunnat utnyttja de senaste två åren då gräsrektangeln dels inte är i division 4-skick plus att man har en stor ungdomsverksamhet.
– Vi trivs bra på NP3 Arena men skulle vilja ha en egen hemmaborg med klubbstuga och allt som ger den delen av lagkänsla, säger Mikael Eklöf.

Konstgräs på Sidsjövallen borde vara ett alternativ för en förening med er bredd?
– Ekonomiskt blir det samma kostnad för oss att anlägga och driva (leasa) som det kostar att hyra planer runt i stan så det har vi pratat om. Men det är ingenting som blir klart under 2021 i alla fall. Får hoppas på att vi får ordning på det befintliga gräset, då kanske vi gör någon match där uppe, avslutar Mikael Eklöf.

Tillbaka till Nyheter div. 4 Medelpad