Sundtränaren Göran Sundqvist. Sundtränaren Göran Sundqvist.

Sund i topp inför omstarten av Medelpadsallsvenskan: "En extra krydda att lagen jagar oss"

(2020-07-30)
I morgon kickar Medelpadsallsvenskan igång igen efter sommaruppehållet.
Och man gör det med Sund i topp.
– Blir en extra krydda att lagen jagar oss och det blir intressant att se hur vi kan förhålla oss till det, säger tränaren Göran Sundqvist.


Fem matcher innan sommaruppehållet för Sund IF. Och fem segrar. Tränaren Göran Sundqvist kan inte vara annat än nöjd med den starten på serien trots att truppen inte är den största.
– Ser rätt okej ut. Vi har inte någon jättestor trupp men de flesta är friska och inför omstarten har vi haft några spelare från andra klubbar som kört extra med oss och det har bidragit till bra fart och intensitet, säger "Sunkan".

Några nya utespelare utifrån kan man emellertid inte bjuda på i dagsläget,
– Men vi har fått igång Martin Brännström som missat våren och det känns otroligt bra inför hösten. Vi har även förlängt med mittbackslånet från Stöde, Mika Lindroos säsongen ut vilket är viktigt för oss.
Som obesegrad serieledare är Sund det lag alla vill slå.
– Vi spelar matcher utifrån premissen "gå alltid ut med inställningen att försöka vinna". Sen blir det extra krydda att lagen jagar oss och det blir intressant att se hur vi kan förhålla oss till det men vi hoppas på något liknade som på våren och vi siktar givetvis på slutspel, avrundar Sundtränaren vars lag inleder hösten med bortamöte med Essviks AIF i morgon fredag.

• Tabell, resultat, matchfakta & kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 4 Medelpad