Filip Filipovic fortsätter som tränare för Ånge IF. Filip Filipovic fortsätter som tränare för Ånge IF.

Filip Filipovic fortsätter som tränare för Ånge IF – men inga nyförvärv klara ännu

(2020-02-04)
Filip Filipovic har gjort klart med en fortsättning som tränare för Ånge IF.
Däremot har klubben inte lyckats landa något nyförvärv ännu.

– Det är positivt att vi lyckats förlänga med Filip och vi jagar framförallt en målvakt, säger ordföranden Magnus Bjurén.

Ånge hängde länge med i kampen om uppflyttning till Medelpads-allsvenskan men mattades på slutet och hamnade fyra poäng bakom promoverade IFK Sundsvall.
Det har efter serieslutet varit tyst om ÅIF när det gäller nyförvärv och spelarförluster. Inte mer än man nyss tappade Omid Tajik till grannen Fränsta IK. Lägg till att målvakten Henrik Sahlberg slutar och blir tränare i Ljunga plus att även "Jogge" Johansson lägger dojorna på hyllan.
Har det hänt något mer i ÅIF under silly season så här långt?
– Nej, det har inte hänt jättemycket. Vi hade som huvudmål att få behålla Filip Filipovic som tränare, vilket vi lyckades med. Det är väldigt positivt. Detta gör också att spelartruppen ser ut att i stort sett bli intakt utöver de som nämnts här ovan. Än så länge löser vi det med egna juniorer. Vi hoppas få in något nyförvärv, och då definitivt på målvaktssidan. Annars har vi nyligen dragit igång på allvar. DM och den egna cupen vecka 12 stundar närmast, säger Ånge IF:s ordförande Magnus Bjurén.

Till Silly season

Tillbaka till div 5 Medelpad