Hari Halilovic slapp vakta målet och i ren lycka gjorde han hattrick mot Holm, Hari Halilovic slapp vakta målet och i ren lycka gjorde han hattrick mot Holm,

Holm som väntat chanslösa mot FC Norr United: "De är för bra för den här serien"

(2020-08-19)
FC Norr United studsade tillbaka direkt efter förlusten mot Ånge och inte minst Hari Halilovic som prickade in ett hattrick när han nu slapp vakta målet.
Alen Jasarevic inledde målskyttet efter tio minuter sedan rullade det på fram till 8-1.
Holms mål gjordes av Selångerlånet Oktavio Strindlund vid ställningen 0-7 i minut 63. Jumbon spelade alltså 1-1 sista knappa halvtimmen mot topplaget. Något att ta med till Nedflyttningsserien.

–  Vi kämpade och slet hela matchen och försökte stänga ner ytorna men de var duktiga på mitten och rev upp stora hål hos oss. Norr United är alldeles för bra för oss – och den här serien, säger Indals assisterande tränare och lagledare Peter Lind.
– Vi snackade innan matchen att vi inte skulle underskatta dem utan gå in på planen och göra jobbet. Det tycker jag också att vi gjorde. En eloge till Holm som ändå försökte lira boll mot oss till skillnad mot flera lag som bara "parkerat bussen" och sparkat bort bollen, säger Norr Uniteds tränare Elvis Ramadanovic.

I Holm gjorde veterananfallaren Niklas Wikholm sin bästa match för året, det var bara målen som saknades. Selångerlånen Anton Näslund och Oktavio Strindlund är även de värda ett omnämnande i positiv mening.

Gonzalo Morales på det defensiva mittfältet och vänstermittfältaren Sevdjedin Haliti var tillsammans med hattrickskytten Hari Halilovic Norr Uniteds främsta tillgångar i afton.