Jonatan Sundin kvitterade med ett spektakulärt mål. Jonatan Sundin kvitterade med ett spektakulärt mål.

Kryss i en mycket bra match mellan Matfors 2 och FC Norr United: "Rättvist"

(2020-09-20)
Matfors 2 och FC Norr United bjöd på en riktigt bra division 5-match i högt tempo, fräna men schysta närkamper varvat med spektakulära individuella prestationer.
Efter en mållös första halvlek tog gästerna ledningen efter dryga timman spelad då Sevdjedin Haliti fick på en bra halvvolleyträff från strafflinjen efter en snabbt slagen hörna.
Med mindre än tio minuter kvar utjämnade 15-årige Jonatan Sundin efter en raid på högerkanten där han fintade bort en motståndare innan han ur snäv vinkel satte 1-1 stenhårt vid den första stolpen.
Då andralaget ofta brukar kopiera sitt division 3-lags resultat, spelade 1-1 mot Delsbo under lördagen, slutade givetvis den här matchen med samma siffror.

– De låg på i ett hårt tempo första 25 då vi fick slita för att hålla oss kvar i matchen men allt eftersom åt vi oss in i och efter vår kvitteering kändes det som att vi låg närmast ett segermål men 1-1 var rättvist, säger Matfors 2:s tränare Tobbe Wallin.

I Matfors 2 imponerade mittbacksparet Robin Bergström och Victor Steffansson.

Matfors IF 2 - FC Norr United 1-1
2020-09-20 - 16:00 - Thulevallen