FC Norr Unieds nye huvudtränare Elvis Ramadanovic flankeras av styrelsemedlemmen Sevdjedin (t v) och förre tränaren Hari Halilovic (t h) som nu kan fokusera på det egna liret.
Ola Hagberg lämnar Lucksta för division 5-nykomlingarna. Ola Hagberg lämnar Lucksta för division 5-nykomlingarna.

Elvis ny tränare i FC Norr United – och ett erfaret nyförvärv klart: "Spelade i trean i år"

(2019-12-19)
FC Norr United vann Medelpadssexan den gångna säsongen.
Nu väljer man att byta huvudtränare och samtidigt gjort klart med ett prima nyförvärv i form av Ola Hagberg, 28, från Lucksta inför debuten i division 5.
– Elvis Ramadanovic är en ung men hungrig tränare som har höga ambitioner och Ola Hagbergs erfarenhet från division 3-spel kommer att vara ovärderlig, säger förre tränaren Hari Halilovic, som nu kan fokusera helt på det egna liret.


FC Norr United sprang genom sin debut i Medelpadssexan utan förlust.

Inför premiären i femman har man nu gjort klart med en ny huvudtränare – och ett spektakulärt nyförvärv.
Tränare blir förre Granlo- och IFK Sundsvallförsvararen Elvis Ramadanovic., 36.
– En ung men hungrig tränare som har höga ambitioner. Vi är mycket glada över hans beslut att ta över som huvudtränare, säger förre tränaren Hari Halilovic som nu kan fokusera på enbart spel.
Dessutom har man lyckats landa ett starkt nyförvärv i form av rutinerade Ola Hagberg från Lucksta,. 28-årige sörmlänningen (moderklubb Värmbol) gjorde en mycket bra insats på LIF:s mittfält den gångna säsongen.
– Kul att han väljer oss. Ola kommer att bidra med stabilitet på mittfältet och hans erfarenhet från spel i trean blir ovärderlig, säger Hari Halilovic.
Hari fortsätter:
– I övrigt kommer vi att satsa på de som spelade oss upp och tror de kommer att fortsätta göra ett grymt jobb även i femman.