Said Gavador gjorde fem mål i avslutningsmatchen. Said Gavador gjorde fem mål i avslutningsmatchen.

FC Norr United drog plösen över Fränsta i avslutnings-matchen

(2020-09-27)
Matchen:
Ett taggat FC Norr United blåste gästande Fränsta av planen i dagens avslutningsmatch i Medelpads-femmans uppflyttningsserie.
Efter 9-0 i paus landade segersiffrorna på sanslösa 16-0.
Trots storsegern var det Kuben 2 som tog hem seriesegern men FC Norr United kan trösta sig med att det blir spel i Medelpadsallsvenskan nästa år efter den andra raka uppflyttningen sedan bildandet. En stark bedrift.

Tränarsnack:
– Som synes av resultatet var vi totalt överlägsna. Vi var påslagna direkt från avspark. Jag är stolt över att ha fått äran att träna detta lag och vara med om att föra upp dem i Medelpadsallsvenskan. Nu väljer jag att kliva av uppdraget och önskar grabbarna lycka till i fyran. Jag kommer säkert att träna något lag även i fortsättningen men vi får se om det finns nån klubb som är intresserade, säger Norr Uniteds tränare Elvis Ramadanovic.
– Ja, vad säger man? Vi hade bara två-tre ordinarie spelare med och jag fick stå i mål. Får väl på det personliga planet vara nöjd med att jag höll nollan sista 20 (garv). Men jag vill ge en eloge till alla som var med, bland annat fyra pojklagsspelare, då vi hela tiden kämpade mot ett riktigt bra och taggat motstånd, säger Fränstas tränare Patrik Larsson, som även han kliver av sitt tränaruppdrag efter bara en säsong.

Bäst på plan:
Said Gavador hade en stor afton och gjorde fem mål men hela laget ska ha plus och luftade hela bänken.
Fränstas pojklagsspelare Melwin Öhlén Lindström, Hugo Nilsson, Anton Olsson och Alexander Viklund ska all heder för sin insats trots brakförlusten.

Att förlora med 0-16 och få förslag om vad somliga vill göra med ens mor... 
av Thomas "Håkki" Eriksson:

Blev en svettig resa idag. För egen del hade jag inte gjort 90 min sen 2015. Lite mer synd om våra -05:or som gjorde A-lagsdebut idag. Jaja, de har nog en rolig historia att berätta om 25 år.
16-0 och vi var chanslösa. De sprang, passade, sköt, hade avbytare, nickade, slog inlägg och gjorde mål. Allt sånt som vi inte gjorde.
Vi saknade tolv spelare, alla med giltig frånvaro, och starkt ändå att dra ner till Sundsvall i vetskapen om att det blir liv i luckan. "Putte" Larsson frågade mig om det var han eller jag som skulle stå idag... Jag vet inte om vi gjorde rätt beslut men ingen av oss har nog några lukrativa kontrakterbjudanden i inboxen tyvärr. Hugo, Alex, Anton och Melwin slet på bra.
Det som är tråkigt är ju såklart alla erbjudande som min mamma fick. Hon sitter i rullstol och har afasi och skulle kanske inte tacka nej om en vältränad kille ville vänslas med henne, men jag tror inte de vågar faktiskt. Bara tomt snack. Tråkigt också att domarna låtsas inte höra deras snack trots att de var inom prima höravstånd.
Så det är bara att gratulera Kuben 2 till seriesegern! Och lycka till i fyran FC Norr United!

FC Norr United - Fränsta IK 16-0
2020-09-27 - 16:00 - Nya HK Vallen
Domare: Omar Meqbil
Ass. domare: David Lundgren och Sami Hassan
Publik: 0
Matchfakta

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 5 Medelpad