Said gavador prickade in ett hattrick i toppmötet. Said gavador prickade in ett hattrick i toppmötet.

Hattrick av Said Gavador när Norr United avgjorde toppmötet mot Fränsta efter pausvilan

(2020-07-03)
Efter en mållös första halvlek i toppmötet på Nya HK-vallens våta konstgräs kunde FC Norr United bryta dödläget direkt efter pausvilan.
– Fränsta backade hem i första och vi hade svårt att hitta några öppningar i deras försvar. Vi fick ett tidigt mål i andra och sedan öppnade det upp sig, säger Norr Uniteds tränare Elvis Ramadanovic efter 5-1-segern.

Fränsta stängde ner FC Norr Uniteds spel på ett bra sätt under den första halvleken på Nya HK-vallens våta konstgräs. Men ett frustrerat hemmalag fick en smakstart i den andra halvleken när Said Gavador, efter en djupledsboll, kom igenom och iskallt chippade bollen över Fränstas 15-årige målvakts-debutant Youssef Aljadi.
Mindre än två minuter senare hittade Gonzalo Morales krysset med en "dräpare".

Med lite drygt tjugo minuter kvar reducerade Max Eriksson på ett av Fränstas två avslut på 90 minuter och gav matchen nerv. I knappt 90 sekunder. Då hittade Amaro Bahtijar Alen Jasarevic inne i straffområdet och han gjorde inget misstag.
I slutminuterna snickrade Said Gavador till ett hattrick med två sena mål och spikade slutsegern till 5-1.

Tränarsnack:
– Fränsta backade hem i första och vi hade svårt att hitta några öppningar i deras försvar. Vi fick ett tidigt mål i andra och sedan öppnade det upp sig. De reducerade till 2-1 på sitt enda avslut men i anfallet efter satte vi trean och kunde sedan gå ifrån till 5-1, säger Norr Uniteds tränare Elvis Ramadanovic.
– Tyvärr krockade kvällens match med en PRO-träff i Fränsta så varken "Böjen" (Henrik Larsson), "Kekke" (målvakten Kent Larsson), "Grävlis", Hannes (Kerfstedt), Jerry (Backlund) eller "Piraten" (Tommy Göransson) kunde vara med... så vi fick försöka leva på ungdomligt spring i benen. Vi klarade en halvlek men sedan gick proppen direkt i andra och vi var chanslösa. De rullar boll fint men skjuter hårt och dåligt i FC Norr United. Tyvärr sköt vi bara två skott själva varav det ena gick i ribban och det andra gick in. Synd att vi inte fick till fler skott med den utdelningen... Norr United hade utöver målen två bollar som tog i burhjulen inne i målet men som viftades bort av domarna. Något som inte föll i god jord hos deras spelare om man säger så, säger Fränstas Tomas "Håkki" Eriksson. 

Bäst på plan:
Said Gavadors hattrick ger givetvis överbetyg men hela laget ska ha en eloge för sin andra halvlek.
Fränsta kom med en ny målvakt i 15-årige Youssef Aljadi som gjorde det riktigt bra och som tillsammans med Andreas Modén var lagets bästa för kvällen.

FC Norr United - Fränsta IK 5-1
2020-07-03 - 19:00 - Nya HK Vallen
1-0 Said Gavador (46)
2-0 Gonzalo Morales (48)
2-1 Max Eriksson (69)
3-1 Alen Jasarevic (71)
4-1 Said Gavador (88)
5-1 Said Gavador (90)
Domare: Jan Söderlund, Sundsvall
Ass. domare: Shadi Diraoui och Aman Emhatsion Weldemichael, Sundsvall
Matchfakta

• Tabell, resultat, matchfakta & kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 5 Medelpad