En het Oliver Andersson kvitterade till 2-2 och var sedan på vippen att även skjuta segermålet men placerade bollen ovanför ribban. En het Oliver Andersson kvitterade till 2-2 och var sedan på vippen att även skjuta segermålet men placerade bollen ovanför ribban.

Wiskan och Matfors 2 delade på poängen men fick inte en och en halv var...

(2020-08-05)
Wiskan tog ledningen när regnet började falla och hade 2-0 i paus.
I den andra tog Matfors 2 över och jobbade sig i kapp och därefter hade två jättelägen att spela hem matchen.
– Vi hade ett ribbskott och en boll över från bara ett par meter till en 3-2-seger, säger gästernas tränare Tobbe Wallin.

På Viskans IP hade lagen varsin halvlek i en frän match med många heta dueller.
Matfors 2 startade upp bäst men när regnet kom vissnade laget och man blev lite räddhågsna då hemmalaget klev dit i närkamperna i vätan.
I minut 32 slog Tom Hultin ett långt inlägg som Johan Skog avslutade med perfektionism.
Några minuter senare hoppade Christian Widmark över bollen istället för att ta emot den vilket lurade hela MIF-försvaret så att Tom Hultin fick fri lejd mot målet och satte nätet i dallring.

Det unga Matforslaget morskade upp sig till den andra halvleken och det tog inte många minuter förrän Oscar Nilsson-Böös reducerade efter en av de tre hörnorna första fyra minuterna.
I mitten av halvleken kom även utjämningen då Oliver Andersson helt sonika snodde bollen av en hemmaförsvarare och överlistade keepern.
Gästerna låg nu på för ett segermål och först hade man ett ribbskott efter ett fint anfall och på stopptid fick Oliver Andersson jätteläget efter en perfekt boll från kanten in i straffområdet mellan målvakt och backlinje. Men avslutet från nära håll smet ovanför "slanan".

– Vi hade varsin halvlek så jag tycker att resultatet speglar matchen även om det är surt att tappa en 2-0-ledning i paus. Är annars mycket nöjd med vår första halvlek då vi hade många fina anfallskombinationer, säger Wiskans spelande tränare Christian Widmark.
– Vi började bra men efter att regnet började falla tappade vi men alltefter som stod vi upp allt bättre mot deras tuffa spel och efteer att vi kommit ikapp till 2-2 hade vi två jättelägen att vinna matchen, säger Matfors 2:s tränare Tobbe Wallin.

I Wiskan var Tom Hultins första halvlek suverän men han mattades något efter pausvilan. Istället visade inhopparen Rasmus Mattsson, född 2000, att han vill vara med och kampa om en startplats hädanefter.
I Matfors stod den unga mittfältsduon Linus Wallin och

Albin Hallberg bra emot de större pjäserna i hemmalaget och var även konstruktiva framåt.

Wiskans IF - Matfors IF 2 2-2
2020-08-05 - 19:00 - Viskans IP
1-0 Johan Skog (32)
2-0 Tom Hultin (40)
2-1 Oscar Nilsson-Böös (49)
2-2 Oliver Andersson (67)
Domare: Henrik Olsson, Sundsvall
Ass. domare:Albin Eriksson och Örjan Åström, Stöde