Efter att ha missat ett friläge med kvarten kvar tog Robin Nymo revansch när han satte straffsparken till 1-1 med sex minuter kvar. Efter att ha missat ett friläge med kvarten kvar tog Robin Nymo revansch när han satte straffsparken till 1-1 med sex minuter kvar.

Alnö 2 tappade sina första poäng efter 1-1 mot Sund 2 i grinig match på Flodbergs

(2020-08-17)
Efter fyra raka segrar fick Alnö 2 idag "bara" 1-1 i en grinig tillställning mot Sund 2 på Flodbergs IP.
Eric Bergqvist skickade upp 1-0 i nättaket vid den främre stolpen efter dryga halvtimmen och Sund 2 hade greppet om trepoängaren fram till det återstod sex minuter då Robin Nymo kunde utjämna på straff.
Eric Bergqvist var sedan bara ett stolpskott från att göra sitt andra mål och skjuta segern till Sund 2.
Matchen avslutades, inte oväntat, med två röda kort. Ett för vardera laget.


Tränarsnack:
– Alnö var frustrerade och hade nog inte väntat så tufft motstånd som vi gav dem. Det var mycket tjafs och de kom ofta in sent i närkamperna. Spel och chansmässigt tycker jag vi var värda en seger men deras målvakt gjorde några jätteräddningar plus att vi hade ett stolpskott på slutet. Viisst, de hade också chanser men jag tycker våra vägde över, säger Sund 2:s tränare Per-Olof Altin.
– Det här var rena rama...eh...det här var ingen bra fotbollsmatch. Det var trångt och intensivt med många onödiga efterslänga, tjafs och dålig attityd bland spelarna. Vi borde kvitterat tidigare men vi hade stolpskott och deras målvakt räddade ett friläge innan vi fick in vårt 1-1-mål, säger Alnö 2:s tränare Magnus Pallin.

Bäst på plan:
Sund 2:s snabbe mittback Ashu Tayui Yalynov var återigen säkerheten själv och längst bak briljerade Nicklas Pettersson med ett par "svettiga".
Även Alnö hade en duktig mittback och målvakt i form av Edvin Morelius, som blev fälld fram till straffen efter en offensiv raid, och rutinerade Kevin Källström. 

Sund IF 2 - Alnö IF 2 1-1
2020-08-17 - 19:00 - Flodbergs IP
1-0 Eric Bergkvist (32)
1-1 Robin Nymo (84, straff)
Utvisning Alnö 2: Philip Pallin (90)
Utvisning Sund 2: Emil Faltin (90)
Domare: Jan Söderlund (helt OK i en match med odiciplinerade spelare)
Ass. domare: Björn Sjöblad och Faris Keflit Tewelde
Publik: 50
Matchfakta

• Resultat, matchfakta, tabell och kommande matcher

Tillbaka till nyheter div. 6 Medelpad