Maja Medelberg delade målskyttet med Thelma Bergqvist. Maja Medelberg delade målskyttet med Thelma Bergqvist.

Thelma Bergkvist och Maja Medelberg varvade mål-skyttet för Heffnersklubban

(2017-06-08)
Thelma Bergkvist och Maja Medelberg varvade formstarka Heffnersklubban 2:s målskytte på Myggvallen i 4-0-segern.
– Tillsammans med Stöde är Heffnersklubban 2 seriens klart bästa lag. Vi gör ingen dålig match men förlorar ändå med klara siffror, berömmer Fränstatränaren Peter Larsson. 


Det går bra för Heffnersklubban just nu. A-laget vägrar att förlora i div 2 Mellersta Norrland och så även andralaget i trean.
I afton blev det seger på Myggvallen mot Fränsta med 4-0.
Duon Thelma Bergkvist och Maja Medelberg varvade gästernas målskytte. I den första satte Thelma 0-1 efter dryga kvarten och Maja ordnade 0-2 strax innan pausvilan. I andra ökade Thelma på till 0-3 i den 72:a minuten varvid Maja fastställde slutresultatet till 0-4 fem minuter senare.
– Tillsammans med Stöde är Heffnersklubban 2 seriens klart bästa lag. Vi gör ingen dålig match men förlorar ändå med med klara siffror. Vi fick jaga mycket boll och blev trötta vilket gjorde att vi inte orkade mobilisera så mycket framåt utan fick mest försvara oss, säger Fränstatränaren Peter Larsson. 
Angelica Strand slet kopiöst på Fränstas centrala mittfält och i Heffnesklubban 2 kretsade som sagt det mesta kring målduon Thelma Bergqvist och Maja Medelberg.

Fränsta IK - Heffnersklubban BK 2 0-4
2017-06-08 - 19:00 -  Myggvallen
0-1 Thelma Bergkvist (16)
0-2 Maja Medelberg (40)
0-3 Thelma Bergkvist (72)
0-4 Maja Medelberg  (77)
Domare: Omar Vali (godkänd)
Publik: 57
Matchfakta

• Resultat, matchfakta, referat, aktuell tabell & kommande matcher

• Nyheter Damtrean