Henrik Larsson kvitterade för Fränsta på stopptid - men Kent Larsson fick målet... Henrik Larsson kvitterade för Fränsta på stopptid - men Kent Larsson fick målet...

Henrik Larsson fixadde viktig Fränstapoäng med matchens sista spark

(2016-07-01)

Fränsta låg under mot Lucksta men med matchens sista spark kunde Henrik Larsson kvittera till 2-2 och gästerna blev utan seger för femte matchen på raken.
– Rent spelmässigt var vi bättre än Lucksta men med tanke på den sena kvitteringen så får jag ändå vara nöjd med en poäng, säger tränaren Peter Larsson.


Värsta störtskuren på hela veckan gjorde Myggvallen svårspelad och det blev inte mycket till konstruktivt spel utan mest långa bollar eller så fastnade den i blötan.
Lucksta tog en tidig ledning genom Jens Andersson men Ångelånet Andreas "Linkan" Lindqvist kvitterade strax innan pausvilan med ett kliniskt avslut efter en nickskarv från Kent Larsson.

Den andra halvleken fortsatte med ganska ostrukturerat spel där hemmalaget hade lite mer av spelet och såg ut att ligga närmast ett ledningsmål.
Istället kunde Dennis Moberg lite överraskande ge gästerna ledningen med tio minuter kvar.
Fränsta jagade därefter frenetisk en kvittering och fyra minuter in på stopptid kom den. En lång boll in i straffområdet landade framför fötterna på Henrik Larsson som från nära håll kunde skicka in 2-2 följt av våldsamt jubel på Myggvallen och domaren Said Gavadors slutsignal. Tyvärr missade domaren vem som var sist på bollen och gav fel Larsson målet. Det blev Kent som fick det officiellt. Ett av många mål i vår som krediterats fel spelare. Dock inget som någon verkar bry sig speciellt mycket om...
– Rent spelmässigt var vi bättre än Lucksta som bara körde med sina patenterade långbollar men med tanke på den sena kvitteringen så får jag ändå vara nöjd med en poäng. Kan vara väl så nyttig i bottenstriden kan det visa sig, säger tränaren Peter Larsson.
Tungt för Lucksta som nu spelat fem matcher på raken utan seger. Närmare än så här kan man knappast komma...

Anfallaren Andreas "Linkan" Lindqvist och mittbacken Andreas Modén stack ut i varsin ände i Fränsta.

Läs även:
• 2-2 mot Fränsta - Lucksta utan seger för femte matchen i rad

Matchfakta:
Fränsta IK - Lucksta IF 2-2
2016-07-01 - 19:00 - Myggvallen
0-1 Jens Andersson (7)
1-1 Andreas Lindqvist (43)
1-2 Dennis Moberg (80)
2-2 Kent Larsson (90+4) (egentligen var det Henrik Larsson som målade)
Domare: Said Gavador (bra insats men lite för snabb med gula korten)
Publik: 45

• Nyheter Medelpadsallsvenskan

• Referat, Resultat & Matchfakta plus Aktuell Tabell och Skytteliga.