Ted Carlsson har stått för flera poäng-givande mål för Ljunga i år. Ted Carlsson har stått för flera poäng-givande mål för Ljunga i år.

Viktiga Ljungapoäng efter Teds nätande
Ljunga tog en viktig seger i bottenstriden och klättrade från jumboplatsen över nedflyttningstrecket till plats nummer 8 – och därigenom passerade man även Alnö 2.
Hemma på Ljungalid besegrade man nämligen bottenkonkurrenten med matchens enda mål, intråcklat av Ted Carlsson i den 56:e minuten.
Rättvist?
Inte om man skall tro Alnötränaren Tomas Berglund.
– Adam Johansson sköt i stolpen i första anfallet och sedan brände vi frilägen och sköt över öppna mål. Det gick helt enkelt inte att få in bollen mellan stolparna idag. Det var som förgjort helt enkelt. Och deras fullträff var ett riktigt skitmål. Nå, det här var inte vår dag, säger Berglund besviket.
– Även vi brände chanser och hade också ett stolpskott. Spelmässigt tycker jag att det var en jämn match, säger Ljungas spelande tränare Peter Larsson.
– Men visst höll vår målvakt Viktor Nordlund kvar oss i matchen en period med några riktigt starka räddningar. Speciellt efter vårt ledningsmål, erkänner Larsson, som var imponerad av det unga alnögänget.
– Det var bra "go" i grabbarna och var tunga att möta trots många unga spelare, berömmer Larsson.
Viktor Nordlund i målet, vänsterbacken Jimmy Gustafsson, som inte förlorade en luftduell, och mittfältaren Ted Carlsson dom främsta i Ljunga. Ted som klivit fram och räddat många poäng med sina viktiga mål. Dagens var hans femte i ordningen och med det är han bäst på i Ljungalidslaget.
Alnö gjorde en spelmässigt bra match och där ger vi högst betyg till ytterbacken Daniel Neijman  och Måns Lind på det centrala mittfältet.

Till omgång 17
-

Ljunga IF – Alnö IF 2 1–0
2014-08-27 - 18:30 - Ljungalid
1-0 Ted Carlsson 56

Domare: Anton Sjöberg, Sundsvall (bra insats)
Publik: 27
Matchfakta