När SFF saknade målvakt tog Felicia Nordsten en för laget och ställde sig mellan stolparn på gruset i Matfors - och det blev segere med 4-2. När SFF saknade målvakt tog Felicia Nordsten en för laget och ställde sig mellan stolparn på gruset i Matfors - och det blev segere med 4-2.

Sundsvalls FF vann borta mot Matfors på en grusligt dålig plan

(2017-05-11)
Matfors tog emot Sundsvalls FF på en osladdad grusplan och spelet blev också därefter.
SFF vann med 4-2 då ytterst få bollar räddades av målvakterna och efteråt kommenterade segrarnas Felicia Nordsten, som normalt är utespelare:
– Jag tog en för laget och ställde mig i målet, det gör jag aldrig om!

Matfors tog emot Sundsvalls FF på en osladdad grusplan så någon välspelad historia blev det inte.
Dom två utespelare som fått ikläda sig målvaktsjobbet var inte heller på humör att kasta sig på det hårda underlaget så det som inte tog mitt på keeprarna gick i mål.
SFF vann med 4-2 och efteråt kommenterade segrarnas målvakt Felicia Nordsten, som normalt är utespelare:

Sundsvalls FF fick en smakstart. Redan i den första minuten hann Anna Törnblom före Matfors ovana målvakt Ella Hugg Olsson, rundade henne och rullade in bollen i tomt mål trots snäv vinkel.
I minut 38 placerade Anna Torstensson en frispark i vänstra hörnet och gästerna såg ut att göra processen kort.
Men precis innan pausvilan fixade Ebba Håkansson en livlina när hon hittade krysset.

Sundsvalls FF inledde den andra halvleken precis som den första med ett mål i första minuten. På en hörna klev mittbacken Anna Torstensson upp och nickade in sitt andra mål för dagen.
Julia Pedros 1-4-mål påminde lite om Kurre Hamrin (googla). Julia drev in efter kortlinjen från hörnflaggan innan hon ur liten vinkel satte bollen i nät.
Nora Altevid reducerade till 2-4 men därefter hände det inte mycket matnyttigt.
– Det var inte många passningar som gick rätt på det svårbemästrade underlaget. Båda lagen hade utespelare mellan stolparna och det var som sagt inte många bollar som räddades. Är nöjd med tre poäng men inte mycket mer, säger Sundsvalls FF:s tränare Stefan Edberg, vars namne inte heller hade sitt bästa underlag i grus.

0-1 Anna Törnblom (1)
0-2 Anna Torstensson (38)
1-2 Ebba Håkansson (44)
1-3 Anna Torstensson (46)
1-4 Julia Pedro (67)
2-4 Nora Altevid (75).
Domare: Martin Gabrielsson Ling