Em cool Sara Johansson satte två av SUndsvalls FF:s mål mot Njurunda. Em cool Sara Johansson satte två av SUndsvalls FF:s mål mot Njurunda.

Sundsvalls FF:s chockstart sänkte Njurunda

(2017-06-13)
Sundsvalls FF kom till Gumsekullen och satte full gas direkt.
Efter 17 minuter hade man rivit åt sig en 3-0 ledning och trots att Njurunda återhämtade sig kunde man inte hindra ett effektivt SFF att till slut vinna med 6-2.
– Vi gjorde en riktigt bra match på en svårspelad plan, säger Sundsvalls FF:s tränare Stefan Edberg.

Sundsvalls FF hade tre raka segrar i ryggen när man anlände till Gumsekullen. Och efter dryga kvarten hade man mer eller mindre säkrat #4 sedan Elin Nordin, Irma Månberg och Sara Johanssons hittat nätet varsin gång.
Sundsvalls FF fortsatte skapa chanser men även ett "chockskadat" Njurunda började hitta in i matchen och fick också ett reduceringsmål efter halvtimmen spelad genom Anna Ågren.

Gästerna fick dock ingen "Ågren" utan inledde även den andra halvleken i bästa stil med ett snabbt 4-1-mål då Frida Pedro hittade rätt.
Elin Nordin och Sara Johansson satte sedan sina andra fullträffar för kvällen innan Jeraldin Oyola avslutade målskyttet med ett par minuter kvar med sin 2-6-reducering.
– Vi gjorde en riktigt bra match på en svårspelad plan och framförallt var vi effektiva i början av båda halvlekarna, säger Sundsvalls FF:s tränare Stefan Edberg.

Extra plus till målskyttarna och i synnerhet då till Frida Pedro.
Malin Karlsson nyttig som vanligt i Njurunda som lider med att inte ha en "riktig" målvakt utan ofta tvingas alternera med utespelare mellan stolparna.

Njurunda IK - Sundsvalls FF 2-6
2017-06-15 - 19:00 - Gumsekullen
0-1 Elin Nordin (4)
0-2 Irma Månberg (14)
0-3 Sara Johansson (17)
1-3 Anna Ågren (30)
1-4 Frida Pedro (48)
1-5 Elin Nordin (57)