Mohamad Ali Rezai gav Torpshammar ledningen med 1-0. Mohamad Ali Rezai gav Torpshammar ledningen med 1-0.

Torpshammar kryssade mot serietvåan
Ikväll spelades den uppskjutna matchen mellan Sidsjö-Böle och Torpshammar och gästerna visade att inte 3–0–segern i förra omgången mot Holm var någon tillfällighet. Nu blev det 1–1 mot serietvåan på ett svårspelat Sidsjövallen.
Mohamad Ali Rezai gav Torpshammar ledningen i den 27:e minuten sedan han uppmärksammat att hemmakeepern stod lite långt ut från sitt mål och dragit till från halva planen.
Olle Nordberg kvitterade knappt tio minuter senare vilket visade sig bli slutresultatet.
Gästerna var faktiskt nära att sno med sig hela poängskörden i slutminuterna då Rikard Vikberg kom helt fri efter en kontring, men lagkaptenen placerade bollen utanför stoplen.
– Som vanligt hade vi mycket folk borta och med tanke på det och bara två avbytare och med en målvakt som gjorde sin första match på fem år så var det här en smärre bragd, säger Torpshammars tränare Bert-Ove Blom, och fortsätter:
– Vi valde en hög försvarspress och ville "mota Olle i grind". Det lyckades vi bra med innan vi blev trötta i andra och sjönk ända ner till eget straffområde. Fast även då försvarade vi oss bra och gav inte Sidsjö-Böle några jättelägen, säger Blom.
– Vi visade inte alls samma tåga som vi gjort i dom tidigare matcherna. Grabbarna trodde nog att det skulle ordna sig ändå. Vi hade alldeles för bråttom med det avgörande passet och saknade tålamodet som vi visat upp hela säsongen tidigare, säger Sidsjö-Böles tränare Emad Nademi.
– Men en stor eloge till Torpshammar. Dom försvarade sig mycket bra och vek inte ner sig i en enda närkamp på 90 minuter, berömmer Nademi.
Innermittfältarna Claudio Moraga och Josef Rahmqvist vann och fördelade boll på ett bra sätt som vanligt i Sidsjö-Böle, annars kan alla bättre.
Robert Blom klev in mellan Torpshammars stolpar efter fem års uppehåll och visade att reaktionsförmågan och följsamheten fortfarande finns kvar. God hjälp hade han av sin placeringssäkre mittback Joakim Jonsson.


Till omgång 18
-

Sidsjö-Böle IF – Torpshammars IF 1–1
2014-09-04 - 18:30 - Sidsjövallen (uppskjuten från 2014-08-31)
0-1 Mohamad Ali Rezai 27
1-1 Olle Nordberg 36

Domare: Thomas Löf, Sundsvall
Publik: 31
Matchfakta