Angelica Lindholm-Forsell satte Selångers samtliga tre mål mot Stensätra. Hattrick alltås! Angelica Lindholm-Forsell satte Selångers samtliga tre mål mot Stensätra. Hattrick alltås!

"Angens" hattrick fixade Selångers nionde raka seger

(2016-06-21)

Selånger fick ett tuff match borta mot Stensätra. Det krävdes en Angelica Lindholm-Forsell i målform för att kunna bokföra den nionde raka segern.
– Utan "Angen" är jag inte helt säker på att vi vunnit den här matchen, säger tränaren Stefan Wickström efter 3-1-segern borta.


Angelica Lindholm Forsell, !Angen" med fotbollsmedelpad, får ofta rubrikerna. Och det med viss rätt. I bortamatchen mot Stensätre prickade hon in ett hattrick och såg till att Selånger tog sin nionde seger i damtvåan av lika många möjliga.
– Vi skapade enormt med chanser men utan "Angen" är jag inte helt säker på att vi vunnit den här matchen, säger tränaren Stefan Wickström.
Första målet satte hon kring halvtimman rakt upp i krysset. Därefter kvitterade Emilia Göthe efter lite flipper inne i Selångers försvarsbox.
Målet taggade upp hemmalaget rejält men det han bara gå ett par minuter förrän "Angen" med ett lågt skott stolpe in såg till att SFK återtog ledningen.

Den andra halvleken var det spel mot ett mål men Stensätras målvakt Anna Holmgren gjorde några utomjordiga räddningar samtidigt som hon dominerade sitt straffområde när det gällde inlägg och inspel.
– Måste vara seriens bästa målvakt, berömer Stefan Wickström.
Stensätra hade inte så mycket framåt men ett mål i fotboll kan gå fort och det var först i slutminuterna som Selånger säkrade segern 100 procent. Och givetvis var det "Angen", hon löpte sig fri och läckert chippat bollen över "väggen" Holmgren.
– Stensätra är det lag tillsammans med Kovland som har gett oss bäst motstånd i vår. Dom spelade verkligen tajt och vi fick jobba för segern, berömmer Stefan Wickström.
Utöver Angelica Lindholm Forsell skall vänsteryttermittfältaren Philippa Johansson harangeras. Hon går från klarhet till klarhet.

Läs även:
• Stensätra kunde inte stoppa Selångers segertåg
•  Stensätra föll mot Selånger på hemmaplan med 1-3

Matchfakta:
Stensätra IF - Selånger FK 1-3
2016-06-21 - 19:00 - Skogsvallen
0-1 Angelica Lindholm Forsell (29) satte den rakt upp i krysset
1-1 Emilia Göthe (37) efter lite flpper
1-2 Angelica Lindholm Forsell (41) trycxkte in den lågt in vid stolpen
1-3 Angelica Lindholm Forsell  (88) fri chippde över mv
Domare: Mattias Löfstrand
Publik: 0 ?

• Nyheter div 2 Södra Norrland, damer

• Referat, Resultat & Matchfakta plus Aktuell Tabell och Skytteliga m.m.