TIDIGARE SÄSONGER
Div. 3 Mellersta Norrland

TIDIGARE SÄSONGER
Div. 2 Norrland

Selånger FK vann Norrlandstvåan 2012 och firade tillsammans med sin entusiastiska hemmaklack. Inför säsongen 2016 drog man sig ur division 2 och började om i Medelpadssexan. Från och med ifjol lirar man i Medelpadsallsvenskan, d v s division 4.

Selånger FK är vår senaste division 2-vinnare

Hur har det gått genom åren i division 2 Norrland?
Lokalfotbollen håller på att sammanställa äldre tabeller av vår nordligaste serie på herrsidan.
I den mån det finns resultat, publik- och skytteligor kommer dessa att presenteras.


Selånger FK vann division 2 Norrland 2012 och innan det var det IFK Timrå som landade i toppen av serien 2006. Bägge lagens sejourer i division 1 Norra blev dock bara ettåriga. IFK Timrå som förövrigt var nära att ta hem serien 2017 men kom tvåa och lyckades därefter inte kvala sig upp efter mötena med Örebrolagen Karlslunds IF och Rynninge IK.

När det gäller Selånger började man om på nytt i ssexan men redan 2019 var man tillbaka i division 4 där man hängde kvar trots att det såg tufft ut i början av hösten.
Börjat om på nytt har även IFK Timrå tvingats göra efter en smått makaber spelarflykt inför den här säsongen. I år blir det lir i Medelpadssexan så får vi se om det blir en lika rask återkomst till åtminstone division 4 som Selånger?

Våra enda lokala representanter i år är Stöde IF som efter sin historiska seger av division 3 Mellersta Norrland nu kommer att göra debut i tvåan. I seriehiarkin har man nu bara GIF Sundsvall. Starkt marcherat med tanke på ett det inte var så många år sedan som laget i Sundsvalls kommuins västraste delar funderade på att lägga ner... 

Klicka på länken nedan för mer info från tidigare säsonger av division 2 Norrland. Kommer att lägga in äldre säsonger all teftersom.
• 2010 - 2019