MEDELPADS FOTBOLLS-ARENOR FRÅN A TILL Ö:
Sidsjövallen

Sidsjövallen ligger vackert inbäddat mittemellan ett villaområde och gamla mentalsjukhuset Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.

Sidsjövallen
Ort:
Sidsjön Sundsvall.

Invigd: Uppgift saknas ännu

Planyta: 100 x 58 m
Underlag: Naturgräs

Belysning: Nej

Hemmalag: Sidsjö-Böle IF. Numera avsomnade Söders BK har haft "vallen" som sin hemmaplan.

Publikrekord: Uppgift saknas ännu.
Övrig info: Ifjol, 2019, spelade inte Sidsjö-Böle IF  en enda av sina hemmamatcher på Sidsjövallen då den endera var upptagen av ungdomsfotboller eller inte i tillräckligt bra skick för spel på division 4-nivå.

Välkommen till vackert belägna Sidsjövallen. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Sidsjö-Böles Erik Senestad, #91, gör mål på IFK Sundsvalls andralag i Medelpadsfemman för några år sedan. Foto: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen.nu.
Ny kioskbyggnad och servering där man kan få "utegrillade" hamburgare vid speciella tillfällen. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Man har bra koll över såväl planen som de boende kring arenan från fikaborden. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Som sagt, en bra utsikt över planen från fikaborden. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Villorna och tomterna ligger ganska tätt intill planen och somliga husägare är inte helt positiva till den närliggande fotbollsplanen. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Läktare som ligger nära planen. Inte alldeles vanligt, men bra för publiken. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Sidsjövallen har TVÅ huvudläktare längs den ena långsidan. Inte illa! Synd bara att det så sällan söker sig några större publikmassor hit. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Och här fick vi med båda läktarsektionerna på bild. Bra myggmedel gäller vid kvällsmatcher då det finns blodsugare i den lummiga vegetationen bakom läktarna. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Vy från hörrnet som kallas "träsket". Här lyser aldrig solen p g a träden som är heliga och inte får huggas ner. Hela planen kan vara snustorr men nere i det här hörnet kan man tävla i Novemberkåsan i enduro året runt. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Många är de hörnläggare som inte längre varit torrskodda efter ett besök i "träsket". Var med och lirade när en hörnläggare sjönk ner till anklarna och höll inte på att ta sig levande därifrån... Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Omklädningsrum och servering bakom den "bortre" kortsidan. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Straffspark! Hamnar bollen i målet - eller i kiosken? Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Målvaktens vy. Är det inte Lokalfotbollens Fårrd långt därborta till vänster på parkeringen? Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Inget träsk på den här sidan målet utan snarare en stäpp där solen gjort ett gott jobb...Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Rejäla avbytarbås med matchuret mitt i mellan. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Bakom ena avbytarbåset ligger en hönsgård. Gissa om det blir en hel del kacklande från olika "hen" under matcherna. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Avbytarbåset. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Hönsfarmen där det händer äggande upplevelser. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Man behöver inte tillhöra de visare för att se vad som saknas på matchuret. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Gräsmattan var inte bara stenhård, den var "räfflad" också. Inte bra att "snagga" en fotbollsplan mitt i högsommaren? Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Inte lätt att vara keeper i det här målet. Ett stenhårt markskott kan ju gå ribba in med lite oflyt. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Planen i närbild. Kanske var det här en av anledningarna varför Sidsjö-Böle inte valde att spela några av sina hemmamatcher under 2019 på Sidsjövallen? Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Sjumannaplanen för knattarna är kanske hellet inte i toppskick. Fast å andra sidan är belastningen enorm då SBIF har byggt upp en imponerande verksamhet på ungdomssidan och är synnerligen trångbodda. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.
Domarrum, toalett och materialbod. Foto: Pia Skogman, Lokalfotbollen.nu.