Matchfakta & Referat

Medelpadsfemman

Omgång 10

Granlo återtog serieledningen i Medelpadfemman efter en 3-0-seger mot ett försvars-starkt och kämpande Stöde 2/Nedansjö på Härevallen i Indal. Har trycker Erik Bjuhr in trean efter en hörna. Foto: Christer Wallgren, Lokalfotbollen.nu.
Ånges nyförvärv från Hälsingland, Marcus Jonsson, gjorde hela fem mål mot Kuben 3. Ånges nyförvärv från Hälsingland, Marcus Jonsson, gjorde hela fem mål mot Kuben 3.

Ånge IF 2 - Kubikenborgs IF 3 7-2 (3-0)
2013-06-17 - 20:00 - Ånge IP
1-0 David Danielian 19
2-0 Marcus Jonsson 24
3-0 Kraig Rochester 37
4-0 Marcus Jonsson 52
5-0 Marcus Jonsson 67
5-1 Sean Kettle (straff) 72
5-2 Robin Holmlund 81
6-2 Marcus Jonsson 85
7-2 Marcus Jonsson 89

Domare: Fredrik Strese, Sundsvall (bra)

Publik: 30

Matchfakta
Matchen:
Kuben 3 tvingades ragga ihop folk in till sista minuten för att överhuvudtaget få med sig fullt lag till Ånge. Till slut fick man t o m med sig så många spelare, några killar från P96/97-laget ställde upp, att man kunde ställa upp med tre avbytare. Tyvärr var det lite för många av dem som var dåligt tränade...
Ånge 2 tog inte någon som helst hänsyn till detta utan började i ett högt tempo där gästerna hade svårt hänga med. Många gånger lyckades de vinna bollar på mittfältet för att sedan omgående lägga dom långa bakom Kubens backlinje. En taktik som denna gång var framgånsrik. Dels skapade Ånge många bra målchanser och dels fick "tigerungarna" springa oerhört mycket och blev rejält trötta.
- Trots detta är jag nöjd med första halvleken fast det stod 3-0 till hemmalaget, säger lagledaren Roger Norrman.
Till andra gjorde Norrman & Co några förändringar och man höll upp spelet bättre men när orken tröt på slutet kunde Ånge 2 sätta tre bollar sista tio.
- Det positiva var att vi fick göra två mål framåt, säger Norrman.
Vad säger man då om Ånges Marcus Jonsson? Hälsingesonen gjorde fyra mål bara under den andra halvleken och fem totalt!
Tränarsnack:
Ånge IF 2: väntar på kommentar
Kuben 3: Vi orkade inte då vi hade allt för många som inte är så vältrände på planen idag. Vi fick försöka ringa ihop ett lag idag, en måndagsmatch i Ånge är det inte så lätt att få tag i folk till. Några 96:or och 97:or fick vara med. Är ändå nöjd med laginsatsen och vi försökte hela tiden rulla boll, säger spelande coachen Sean Kettle.
Bäst på plan:
Ånge 2: Marcus Jonsson fem mål - det räcker väl som motivering!
Kuben 3: Vänsterbacken Maximillian Arns, som kommer från U17-laget, spelade 90 minuter och gjorde det bra. Även målvakten Max Danielsson, även han från U17, får godkänt. Han är lite ojämn i sitt spel men med fler matcher så kommer säkert också jämnheten. Max räddade ett flertal frilägen, Roger Norrman noterade minst sju räddningar där han stod öga mot öga mot någon ren Ångespelare.

Henrik Tjernström vände flera Sund-spelare ryggen när han gjorde 1-0 efter en kontring. Henrik Tjernström vände flera Sund-spelare ryggen när han gjorde 1-0 efter en kontring.

Alnö IF 2 - Ljunga IF 3-2 (2-1)
2013-06-19 - 19:00 - Släda IP
1-0 Henrik Tjernström 17
1-1 Michael Gidhammar 18
2-1 Jesper Nyman 32
3-1 Johan Holmgren 75
3-2 Alexander Sjödin (straff) 80

Domare: Jan Boström, Sörberge (mycket bra!)

Publik: 20

Matchfakta
Matchen:
Alnö 2 tog säsongens blott andra seger när Ljunga gästade Släda IP. Ö-lagets vinstsiffror kunde skrivas till 3-2, men det blev tajt på slutet.
Hemmalaget inledde även friskt och lät inte Ljunga låna bollen speciellt ofta i inledning men rätt vad det var så stack gästerna upp. Peter Aho blev frispelad men drabbades tydligen av stora skälvan och sköt utanför...
Ljunga tog sedan över i en tiominuters period men det utmynnade bara i några resultatlösa hörnor.
I den 17:e minuten var det Alnös tur att kontra och det gjorde man så bra att Henrik Tjernström kunde göra efter ett par fina väggspel på vägen 1-0.
Inga hängande Ljungaläppar dock. Minuten senare serverar Peter Aho en smörpassning till Michael Gidhammar som placerar in kvitteringen bakom Kevin Källström. Dålig kommunikation där i hemmaförsvaret bäddade.
I den 27:e minuten lägger Gidhammar Alnöförsvaret bakom sig, men liksom Aho lyckas han av någon anledning missa målet.
"Straffet" kommer fem minuter senare då Alnö återtar ledningen genom Jesper Nyman, vars frispark ändrar riktning och ställer målvakten Viktor Nordlund. Var det skruven? Vinden? Eller både och?
Under resten av halvleken avlöser chanserna varandra men det blir inga fler mål utan endast en massa hörnor åt båda hållen. Ett par av Alnös blev dock farliga men räddades av Ljungaspelare på mållinjen. Båda gångerna var det Jack Jonsson som var framme och oroade.
I den andra halvlekens inledning pressade Alnö Ljunga hårt och ett 3-1-mål hängde i luften. Bland annat missade Henrik Tjernström två frilägen, Jesper Nyman och Martin Luthman varsitt. Niklas Wood frispelades till öppet skottläge, vilket han sköt högt över.

Om det var många hörnor under den första halvleken går den andra till historien som "hörnornas halvlek". Det var dubbelhörnor och trippelhörnor åt båda hållen, men inga som resulterar i några mål åt något håll.
Istället gör Alnö 3-1 efter ett "spelmål" med kvarten kvar.  Henrik Tjernström slog ett inlägg som Johan Holmgren språngnickade i mål.
Då gick luften ur Ljunga? Nix! Alexander Sjödin reducerar sedan på straff, efter att en boll studsat upp på handen på en Alnösspelare, med tio minuter kvar. Därefter pressar Ljunga på rejält för en kvittering men Alnö lyckas hålla avståndet ända in i kaklet och vinner med en tumnagel.

Tränarsnack:
Alnö 2: Segern var klart i underkant sett till målchanserna men Ljunga hade trots det mycket väl kunnat kvittera på slutet, säger tränaren Tomas Berglund.
Ljunga: Av två dåliga lag vann det minst dåliga. En riktig skitmatch av oss. Vi hade redan från första minuten till den 80:e en riktig dålig inställning till match. De sista tio visade vi i alla fall vart skåpet skulle stå och Alnö fick knappt låna bollen. Vi hade minst fyra riktigt vassa målchanser, varav Martin Jansson skulle ha satt någon av sina. Om jag skall plocka fram något positivt var det att vi gjorde två mål, men ännu är det en bit kvar till tio, säger lagledaren Roy B Olsson.
Bäst på plan:
Alnö 2:  Johan Holmgren var pigg och alert och jobbade hårt och forwarden Jesper Nyman gjorde sin hittills bästa match för året.
Ljunga: Plus till liberon Gunnar Westberg, som för övrigt låg däckad några minuter efter en kollision, och målvakten Viktor Nordlund, som ännu en gång gjorde några häftiga man-mot-man räddningar.

Domaren Nilla Sjö-berg var värd en pilsner efter att ha stått ut med allt kla-gande och gnällan-de på Hasselback-en. Domaren Nilla Sjö-berg var värd en pilsner efter att ha stått ut med allt kla-gande och gnällan-de på Hasselback-en.

Hassels IF - Sund IF 2 3-3 (1-2)
2013-06-19 - 19:00 - Hasselbacken
1-0 André Svensson 11
1-1 Michael Wahlroos 33
1-2 Niclas Jonsson 41
2-2 William Dalenius 46
2-3 Niclas Jonsson 70
3-3 William Dalenius 88
Utvisningar Hassel: Fitim Ugzmailji 80 och Jonas Stjernström 90

Domare: Nilla Sjöberg, Alnö (planens bästa aktör utan att för den delen vara bra...).
Publik: 10

Matchfakta
Matchen:
Hassel och Sund tog varsin poäng när lagen drabbades samman i en målrik men långt i från välspelad match på Hasselbacken.
Sund 2 kom till spel med bara en avbytare och det hann bara gå ett par minuter innan man var reducerade till elva man efter en skada.
Trots det började gästerna bäst på Hasselbacken och hemmalaget verkade inte vara inte inne i matchen. Trots det kunde, tvärt emot matchbilden, André Svensson kontra in 1-0.
Michael Wahlroos kvitterade sedan rättvist i den 33:e minuten med en perfekt frispark som hittade det högra krysset. 
Bägge lagen byter sedan chanser med varandra men det blir gästerna som gör nästa mål då Niclas Jonsson får på ett perfekt skott från 25 meter och bollen gick i en båge över Hasselkeepern Jörgen Värme.
Till skillnad mot den första halvleken var Hassel med från start i den andra och fick också till en kvittering omgående genom notoriske målskytten William Dalenius.
Med tröttheten kommer irritationen, felpassningarna och felbesluten. Något som gällde båda lagen, där gnället på planen blev allt högljuddare. Det klagades på medspelare, motspelare, domare, knott & mygg, ja på allt!
Mellan klagolåtarna spelades det även lite fotboll...
Med kvarten kvar kom ett kostsamt felbeslut. En Hasselspelare försöker klacka sig ur egen straffområde vilket sedermera leder till att Niclas Jonsson kan göra sitt andra mål för kvällen och ge Sund 2 ledningen i matchen.
Därefter får Hassels "tickande bomb", Fitim Ugzmailji, sin unga karrirärs "50:e" röda kort.
Trots en man mindre på planen får Hassel till ett kvitteringsmål - och genom vem om inte unge herr Dalenius med bara två ordinarie minuter på klockan kvar.
Boklust: rättvist!
Tränarsnack:
Hassel: Vi får vara nöjda med poängen. I paus lovade vi varandra att alla skulle fokucera på vad man gör på planen. Då blev det också mycket bättre. Även om inte spelet var över hövan så jobbade både vi och Sund 2 på bra. 3-3 var trots allt rättvist, säger lagledaren Seth Larsson.
Sund 2: Kan hålla med om att det inte var en allt för välspelad match. Det enda jag har att säga i övrigt om matchen är inte själva fotbollsspelandet utan om uppförandet. Vi ska vara jävligt glada över att vi överhuvudtaget har någon domare i distriktet som vill döma fotboll. Det bara gnälls, gnälls och gnälls, och nej, jag är inte bättre än någon annan, tvärtom. Men alla spelare, ledare och publik - allt bara gnäll. Bästa på planen var absolut domaren Nilla Sjöberg. Hade jag vart honom hade jag slängt pipan och gått hem efter en timmes spel. Stor eloge till dom svartrandiga, säger tränaren Tommy Ankarmark.
Bäst på plan:
Hassel och Sund 2: Ingen, alla aktörer på banan kan bättre.

Rutinerade Patrik Mattsson satte det viktiga kvitterings-målet när Holm vände 0-1 till 4-1-seger mot Sidsjö-Böle. Rutinerade Patrik Mattsson satte det viktiga kvitterings-målet när Holm vände 0-1 till 4-1-seger mot Sidsjö-Böle.

Holms SK - Sidsjö-Böle IF 4-1 (1-1)
2013-06-19 - 19:00 - Holmvallen
0-1 Claudio Moraga Concha 23
1-1 Patrik Mattsson 43
2-1 Emil Vestberg 54
3-1 Petter Olsson 78
4-1 Rasmus Staaf 90

Domare: Christer Frisk, Liden
Publik: 44

Matchfakta
Matchen:
Holm kunde inkassera tre riktigt sköna poäng när man tog emot Sidsjö/Böle på Holmvallen och åsamka gästerna deras första förlust för säsongen.
Man kunde vinna med relativt klara 4-1 efter 1-1 i halvtid.
Gästerna började emellertid bäst och skapade också de hetaste tillfällena att göra första målet. Och i den 22:a min kom också 0-1, inprickat av Claudio Moraga. Efter ett långt inspel från vänsterkanten av Androw Gorgis löpte sig Claudio fri på och avslutade säkert på volley. Ett snyggt mål.
Sidsjö-Böle hade sedan bra kontroll på matchen men förmådde inte utöka sin ledning trots flera klara lägen.
I den 41:a min kunde istället Patrik Mattsson med ett välplacerat skott kvittera till 1-1 sedan Böle-försvaret uppträtt passivt.
1-1 i paus skall hemmalaget vara tacksamma för då det var gästerna som stod för den mest och bästa av spelet men varit ineffektiva när bollen skulle sättas i nät.
Holm tog över initiativet i den andra halvleken då man flyttade fram sina positioner, och i den 53:e min kunde snabbe Emil Westberg, efter fint samspel med Ludvig Bergmansson, sätta 2-1.
Därefter var det Holms inhoppare som tog över föreställningen. Petter Olsson hade inte varit på planen i många minuter förrän han kunde peta i 3-1 på egen retur. Detta skedde i minut 77.
Den sista spiken i kistan satte näste inhoppare, Rasmus Staaf, som på frispark kunde göra 4-1 i slutminuten och hemmaglädjen var total.
Sidsjö-Böle hade chansen att avgöra under den första halvleken, utan att lyckas. I den andra av Holm klart bättre och hetare och segern får anses som rättvis. Det gäller ju att sätta chanserna när de dyker upp.
Tränarsnack:
Holm: En bra match från vår sida. Vi var taggade inför uppgiften och det såg man också på spelet och i närkampspelet. Nu är vi ändå bra med i serien efter en del halvdåliga insatser så det känns bra inför fortsättningen, säger tränaren Thomas Åslin.
Sidsjö-Böle: Riktigt bra första halvlek spelmässigt, vi kontrollerar matchen och skapar bra lägen som vi tyvärr bränner, borde nog lett med 2,3-0. I andra halvlek är vårt fina spel som bortblåst och Holm vinner rättvist med 4-1, säger tränaren Robert Olsson.
Bäst på plan:
Holm: Patrik Mattsson gör ytterligare en riktigt bra match. Han har varit riktig bra hela säsongen. Spelar klokt och utan att riskera alltför mycket. Sedan gör Robert Melander en bra kämpainsats på mittfältet. Nyförvärvet Ludvig Bergmansson kom in och oroade motståndarförsvaret gång på gång.
Sidsjö-Böle:  Alla kan bättre

Ljustorps IF - IFK Sundsvall 3 2-1 (2-1)
2013-06-19 - 19:00 - Ljustorps IP
1-0 Fredrik Huhta 5
2-0 Robin Nordin 32
2-1 Martin Mikaelsson 40

Domare: Michael Lie, Sundsvall
Publik: 24

Matchfakta
Matchen:
väntar på info
Tränarsnack:
Ljustorp: väntar på kommentar
IFK Sundsvall 3: väntar på kommentar
Bäst på plan:
Ljustorp: väntar på info
IFK Sundsvall 3: väntar på info

Hakim Rouass gjor-de ett hattrick för SFK 2 i Torpsham-mar. Hakim Rouass gjor-de ett hattrick för SFK 2 i Torpsham-mar.

Torpshammars IF - Selånger FK 2 2-5 (0-2)
2013-06-19 - 19:00 - Torpshammars IP
0-1 Anton Ågebrant (straff) 20
0-2 Hakim Rouass 42
1-2 Ali Soroush Mirzad (straff) 47
1-3 Hakim Rouass 55
1-4 Hakim Rouass 58
2-4 Mohamad Ali Rezai 60
2-5 Elias Lindqvist 61

Domare: Oscar Carlsvärd, Sundsvall (godkänd)
Publik: 35

Matchfakta
Matchen:
Hemmalaget Torpshammar var det spelförande laget medan Selånger 2 mer inriktade sig på längre bollar i djupled och snabba omställningar.
Ikväll visade det sig att bortalagets taktik var det mest effektiva.
Torpshammar var inte alls på tårna hemåt och blev överspelade gång efter annan. Något som målfarlige Hakim Rouass bara tackade och tog emot och satte ett hattrick.
Inte heller framåt fungerade det tillfredsställande för hemmalaget. Det missades för mycket och man fick bara in två bollar bakom SFK:s veteranmålvakt Anders Aspenrud.
Tränarsnack:
Torpshammar: Känns surt att förlora denna matchen för de kändes som ett lag som vi ska slå. Men ännu en gång så kom vi inte upp i den standard vi ska, säger besvikne tränaren Tommy Göransson. 
Selånger 2: väntar på kommentar
Bäst på plan:
Torpshammar: Ali Soroush Mirzad och Rasmus Söderman, som båda kämpade idogt och vaskade fram chanser tack vare hårt jobb.
Selånger 2: väntar på info

Granlo vann med klara 3-0 mot SIF2/NIK. Siffror som kunnat varit större men ett trubbigt hemmalag kombinerat med bra försvarsspel från gästerna höll siffrorna nere. Här räddar Fredrik Wiklund framför öppet mål och snuvar GBK-duon Ferdi Ismaili och Elvis Ramadanovic på konfekten. Foto: Christer Wallgren, Lokalfotbollen.nu.

Granlo BK - Stöde IF 2/Nedansjö IK 3-0 (2-0)
2013-06-19 - 19:30 - Härevallen, Indal
1-0 Ferdi Ismaili 3
2-0 Ferdi Ismaili 9
3-0 Erik Bjuhr 58
Utvisning SIF2/NIK: Ante Forsström 83

Domare: Hans Grönlund, Sundsvall (helgjuten insats av hela trion)

Publik: 15

Matchfakta
Matchen:
Granlo återtog serieledningen sedan man avgjort tidig mot ett väl kämpande Stöde 2/Nedansjö på Härevallen i Indal.
GBK kickade igång direkt och satte gästernas försvar i gungning redan från avspark och hade redan haft ett par bra lägen före 1-0-målet i den tredje minuten. Målet kom efter ett vackert anfall som inleddes ända nerifrån egen målvakt, upp till Zecir Raimi som i offensiv mittcirkel slog en perfekt djupledsboll på kanten till  Elvis Ramadanovic vars precisa inlägg sedan nickades i mål av en sopren Ferdi Isamili.
2-0 kom innan den obefintliga klockan på Härevallen tickat upp till tio minuter. Ytterligare ett fint anfall som avslutades med att Zecir Raimi lade fram bollen till Ferdi Ismaili som snyggt satte ett vinkelskott i borte gaveln och återigen var Simon Eriksson i gästernas mål maktlös.
Då var det många som tänkte, inte minst gästernas tränare Christer Söder: "Vart är den här matchen på väg? Kommer vi att rasa igenom totalt så att det kommer att bli pinsamt?" 
Granlo fortsatte att ha bra bolltempo och komma i anfallsvåg efter anfallsvåg men S2/NIK-spelarna knöt näven i byxfickorna och stängde till i dubbla led framför eget mål och gjorde det trångt för hemmalaget. Det som släpptes igenom fixade alerte Simon Eriksson.
Gästerna skall ha en eloge att när man väl fick tag i bollen försökte man hålla den efter backen och spela den inom laget. Något som gjorde att försvarslinjen fick tid att hämta ork inför nästa Granloattack.
Efter en halvtimme ebbade Granlos offensiv ut och S2/NIK hade faktiskt ett par hyfsade reduceringslägen, bland annat ett helt friläge, sista kvarten.
Granlo fortsatte att dominera även den andra halvleken, dock inte lika markant, medan bortalaget lagt om sin taktik och försökte med mer längre bollar mot en ensam anfallare, Kenneth Lindberg, som försökte ta emot och hålla i tills lagkamraterna kunde komma till undsättning.
Taktiken fungerade hyfsat och man skapade några fler lägen än under den första halvleken, dock ingen sylvass, utan mest ett par skott från distans och inlägg samt ett par nickar efter hörnor.
Granlo blev mer bekväma i sitt spel och man tappade tålamodet och försökte allt för ofta slå "det avgörande passet" för tidigt, vilket gjorde att bollen strandade på en försvarare eller rann ända ner till målvakt, eller så "kladdade"  man för länge med bollen så anfallarna hann löpa offside. Man värderade spelsituationerna helt enkelt fel. Bekvämlighet? Oskärpa? Formodlingen en kombination.
Trots det skapade man ett otal chanser även efter paus. Egentligen fler högkaratiga än i den första paradoxalt nog trots att spelet var sämre. Det bjöds på några sumpningar i den högre skolan, både öppna mål och rena frilägen och skott utanför från nära håll. Dessutom var Simon Eriksson tänd till tänderna och gjorde några formidabla reflexräddningar, när han inte fick hjälp av sina uteförsvarare eller målställningen.
Det blev bara ett mål i den andra halvleken. Jesper Hellström slog en bra hörna och efter lite kamp framför målet tryckte inhopparen Erik Bjuhr dit 3-0 med dryga halvtimmen kvar (se bilden längst upp).
Avslutningen blev dessvärre tråkig då gästernas #18 fick syna det röda kortet efter att ha sparkat på en liggande äldre farbror, som hunit först ut på en djupledsboll och greppat bollen. Om det var i frustrationen efter att målvakten snuvat honom på en målnick strax innan händelsen, om det bara är en suspekt hobby han har eller helt enkelt inte gillar Lokalfotbollen.nu förtäljer inte historien...
Tränarsnack:
Granlo: Första halvlek spelade vi riktigt bra fotboll i en halvtimme med bra variation och höll ihop laget. Därefter dippade vi, blev för bekväma, drällde med bollen och försökta svåra pass i mitten, säger tränaren Bosse Hägg.
Stöde 2/Nedansjö: Vi hade många borta ur startelvan med jag tycker vi gjorde en jättebra match. Killarna som fick chansen istället tog den verkligen. Vi visste att vi skulle bli tillbakapressade och få leva på kontringar och med lite flyt hade vi kunnat spräcka nollan, säger tränaren Christer Söder.
Bäst på plan:
Granlo: Edin Muratovic visade pondus som mittback och var även farlig när han gick framåt i banan. Jesper Hellström solid och kämpastark som vanligt på mitten och bra var också Zecir Raimi som var regissören bakom de två första målen. Plus även till mittbacken Dennis Hägg så länge han kunde medverka innan sträckningen i baksidan låret gick upp igen.
Stöde 2/Nedansjö: Rutinerade målvakten Stefan Eriksson, 31, var i stort sett felfri och ligger fortfarande inne med snabba reflexer. Utan honom hade det säkert blivit den dubbla målskörden för Granlo. Fredrik Wiklund, placerings- och brytsäker mittback som även fick agera extramålvakt ett par gånger och rädda "öppet mål". Vänsterbacken Francisco Vega blev överspelad ett par gånger i början med stängde sedan sin kant och på mitten slet Jonas Åström "dubbla pass".

Fränsta IK och Matfors IF står över

Tabell omgång 10

1.   Granlo BK 9     7   2   0   40 - 13   23
2.   Ånge IF 2 9     6   3   0   39 - 16   21
3.   Ljustorps IF 8     6   2   0   29 - 9   20
3.   Holms SK 9     6   0   3   31 - 19   18
4.   Sidsjö-Böle IF 8     5   2   1   28 - 11   17
5.   IFK Sundsvall 3 9     5   2   2   29 - 18   17
7.   Matfors IF 8     4   2   2   14 - 6   14
8.   Hassels IF 8     4   1   3   15 - 23   13
9.   Selånger FK 2 10     4   1   5   20 - 29   13
10.   Kubikenborgs IF 3 10     3   0   7   26 - 33   9
11.   Fränsta IK 8     3   0   5   17 - 24   9
12.   Torpshammars IF 9     2   1   6   15 - 34   7
13.   Alnö IF 2 9     2   1   6   15 - 35   7
14.  

Ljunga IF

8     1   2   5   8 - 23   5
15.   Stöde IF 2/Nedansjö IK 8     1   1   6   11 - 22   4
16.   Sund IF 2 10     0   2   8   13 - 35   2

Fotnot:

Lag 1-8 går till Höstfemman

Lag 9-16 går till Höstsexan

Skytteligan, omgång 10

Ferdi Ismaili gjorde två snabba mål mot SIF2/NIK och leder skytteligan klart. Foto: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen .nu. Ferdi Ismaili gjorde två snabba mål mot SIF2/NIK och leder skytteligan klart. Foto: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen .nu.

21 mål:
Ferdi Ismaili, Granlo

15 mål:
Robin Nordin, Ljustorp

13 mål:
Haik Danielian, Ånge 2

12 mål:
Hakim Rouass, Selånger 2


10 mål:
Niclas Möllhagen, Ånge 2

9 mål:
Johan Skog, Kubikenborg 3

8 mål:
Jan-Olof Sölvestål, Holm
Niklas Wikholm, Holm
Claudio Moraga, Sidsjö-Böle

6 mål:
William Dalenius, Hassel
Niclas Jonsson, Sund 2
Olof Torstensson, Sundsvall 3
Marcus Jonsson Ånge 2

 

5 mål:

Oskar De Vahl, Granlo
Erik Senestad, Sidsjö-Böle
Tomas Eriksson, Stöde 2/Nedansjö
Fredrik Lundqvist, Sundsvall 3
Tom Nilsson Martinsson, Sundsvall 3