Matchfakta & Referat

Medelpadsfemman

Omgång 6

Jasmin Muratovic stöter in Ljustorps 3-1-mål efter Joakim Petersson perfekta inspel från vänsterkanten. Duktige målvakten Joel Nyh helt chanslös och tittar långt efter bollen. Foto: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen.nu
...och här är Joakim Petterssons framspelning.
Sund 2:s unge vete-ran Niclas Jonsson gjorde 2,5 mål mot Granlo. Sund 2:s unge vete-ran Niclas Jonsson gjorde 2,5 mål mot Granlo.

Granlo BK - Sund IF 2 5-3 (3-2)
2013-05-25 - 14:00 - Indals IP
0-1 Niclas Jonsson 10
1-1 Brima Bassie 24
2-1 Oskar De Vahl  32
2-2 Niclas Jonsson 34
3-2 Ferdi Ismaili 41
4-2 Ferdi Ismaili 53
4-3 självmål 65
5-3 Patrik Hägglund 80

Domare: Daniel Yng, Sundsvall

Publik: 15
Matchen:

Granlo inledde inspirerat på sin nya hemmaplan i Indal och visade varför man är ett topplag och kunde redan efter tio minuter haft en klar ledning om man förvaltat sina chanser på ett bättre sätt.
Istället åkte man på en kalldusch. En lång målvaktsutspark från Andreas Danielsson nådde för dagen stekhete Niclas Jonsson som i sin tur lobbade in 0-1 över Jimmy Bergendahl i Granlomålet.
Billigt, oförtjänt, men väldigt viktigt för spänningen i matchen.
Sunds försvarsspel förbättrades efter sitt ledningsmål (självförtroendet?) och hemmalaget fick allt svårare att skapa klara målchanser, även om deras bollinnehav och tryck fortfarande var väldigt stort.
Brima Bassie kunde dock kvittera i den 24:e minuten sedan Danielsson inte lyckades hålla hans skott från 20 meter.
Oskar de Vahl gav sedan Granlo ledningen efter Alen Zulovics fina förarbete men Nicklas Jonsson replikerade omgående med att i det närmaste kopiera sitt första mål.
Granlo skulle emellertid gå till pausvila i ledning sedan Ferdi Ismaili målat efter en karaktäristisk "Ferdigenomlöpning" i den 41:a minuten.
Den andra halvleken inleddes som den första med klar hemmaövervikt och Sund försökte freda sitt mål med allt vad kropparna tålde i den stekande solen.
Åtta minuter in i andra kom även 4-2 genom Ferdi Ismaili och det var som att lägga karbonpapper på hans förra mål.
Trots spelmässigt underläge visade gästerna upp en imponerande fighting spirit och när man väl erövrade bollen slog man inte bara i väg den utan försökte spela sig ur situationen med konstruktivitet och skapade tack vare det ett par målchanser. Man belönades också med ett tredje mål och återigen var det Niclas Jonsson som låg bakom det hela. Patrik Hägglund skulle rensa undan Jonssons avslut på mållinjen men gjorde det inte bättre än att han tryckte upp bollen stenhårt i det egna krysset...
Någon nerv hann det inte bli i matchen utan Hägglund revanscherade sig med tio minuter kvar då han uppfattade att målvakten Danielsson stod långt ut och skottlobbade in bollen från 35 meter.
Sund hade någon mindre chans till ytterligare reducering men åtta mål i den här matchen fick räcka.
Tränarsnack:
- Inte mycket till fotboll men tre poäng var viktigast idag. Sund var pigga i första men utan avbytare så kroknade man av förklarliga skäl i andra, säger Granlos lagledare Jonas Wallvik.
- Med ett lite annat flyt hade vi nog kunnat knipit en poäng, men vi får ta det nästa match. En heroisk insats av precis varenda en av de 11 spelarna vi hade med oss till Indal idag. Då snittåldern på grabbarna är under 20 år, halva laget knappt fyllda 16 och gör sin första säsong på seniornivå, kan man inte annat än vara optimistisk för framtiden, säger tillförordnade tränaren i Sund 2, Christian Saastamoinen.
Bäst på plan:
Granlo: Granlo levde på sina löpvilliga anfallare Ferdi Ismaili och Brima Bassie samt slitvargen Jesper Hellström på innermitt.
Sund 2: Ska man dela ut någon extra guldstjärna ska 14-årige Amaro Bahtijar ha den, som trots sin underlägsenhet i fysik gav Alen Zulovich på mitten en riktig utmaning, främst på det tekniska planet. Svårt också att blunda för Niclas Jonssons 2,5 mål.

Matchfakta

Fränsta IK - Torpshammars IF 1-0 (0-0)
2013-05-25 - 15:00 - Myggvallen
1-0 Kent Larsson (straff) 88

Domare: Oscar Moss, Sundsvall

Publik: 205
Matchen:
Västraderby inför storpublik på Myggvallen, drygt 200, och andra mötet på kort tid mellan kombatanterna Fränsta och Torpshammar.
I onsdags vann Torp i DM med 2-0 men idag tog Fränsta revansch.
Men avgörandet lät vänta på sig ända till slutminuterna.
I den 88:e minuten gav sig annars storspelande Torpmålvakten Jonas Badman lite dumdristigt långt ut i sitt straffområde för att boxa bort ett inlägg. I trafiken blev han trängd och bommade bollen men träffade istället Fränstaspelaren Omid Ebrahimi i huvudet. Torp ville ha frispark för ruff mot Badman och dessutom tyckte man att målvakten var först på bollen med nävarna, Fränsta ville ha straff för boxningen. Domaren? Han gick på hemmalagets sida.
Och när Kent Larsson kliver fram till straffpunkten brukar det bara vara att notera för mål och så även denna gång. Bollen satt som klistrad invid den vänstra stolpen och derbysegern var bärgad.
Derbyt präglades av tufft och hårt spel där inget av lagen klev undan varför det smällde rejält i benskydden emellanåt. Ibland var det t o m över gränsen. En riktigt ful Fränstatackling gjorde att en Torpspelare fick lämna Myggvallen i ambulans. Det blev inte ens frispark...
Fränsta var det lag som skapade mest men i Torpmålet stod Jonas Badman och han höll länge kvar sitt lag i matchen efter fyra-fem högoktaniga räddningar i första halvlek och i den andra låg han som en rem i den 70:e minuten och tippade Henrik Larsson hårda skott precis utanför sin stolpe.
Då hade Fränsta precis flyttat upp sina positioner då man behövde en seger och samtidigt ville vinna derbyt. Det öppnade visserligen upp för Torpkontringar och slutet av matchen blev en öppen historia, som alltså avgjordes med två minuter kvar till hemmalagets favör.
Tränarsnack:
- Rättvist i slutändan att vi vinner. Vi kändes som det hetare laget och borde avgjort redan under den första halvleken med tanke på alla de chanser som vi skapade, säger Fränstas spelande tränare Kent Larsson, mannen som även satte straffsparken.
- Fränsta hade plockat fram allt dom hade och jag tror inte att vi kommer få se samma startelva nån fler gång i år. Därför känns det extra bra att vi håller jämt genom hela match trots att vi har flera duktiga spelare borta. T
ycker det är horribelt att blåsa straff när deras tackling inte resulterar i någonting. Kryss hade varit rättvist då vi hade en boll i ribban och en i kryssribban. Hoppas att 
vi får chans till revansch i kommade slutspel. M
an kan även ifrågasätta förbundets omdöme att skicka en sån ung och reletivt orutinerad domare till ett sådant hett derby, säger Torpshammars tränareTommy Göransson.
Bäst på plan:
Fränsta: Simon Eriksson i målet hade inte lika mycket att göra som sin kollega i Torp men när det väl hettade till var han på tårna och avvärjde. Plus också till unge Omid Ebrahimi som visade både kunnande och vilja ute på sin högerkant när han fick speltid.
Torpshammar: Målvakten Jonas Badman såg länge till att hålla liv i matchen. Inte rättvist att han får bära hundhuvudet efter att ha orsakat straffen men så små är marginalerna för en målvakt.

Matchfakta

Både Anton Fandén i Matfors (bilden) och kollegan Wil-liam Eliasson i IFK 3 höll nollan efter praktspel. Både Anton Fandén i Matfors (bilden) och kollegan Wil-liam Eliasson i IFK 3 höll nollan efter praktspel.

Matfors IF - IFK Sundsvall 3 0-0 (0-0)
2013-05-25 - 15:00 - Thulevallen

Domare: Jan Boström, Sörberge

Publik: 65
Matchen:
Att den här matchen slöt 0-0 är nästan ett mysterium. 5-5 hade mer speglat händelserna men två utsökta målvakter i hemmalagets Anton Fandén och gästernas William Eliasson i kombination med bristande skärpa hos lagen i avslutningsmomenten gjorde att 22 spelare fick lufsa av planen mållösa efter 90 minuter.
IFK hade faktiskt bollen i mål efter dryga halvtimmen. Olof Torstensson kom igenom och sköt i ribban och blev samtidigt kapad av en Matforsförsvarare. Joakim Forslund Holmbäck följde emellertid upp och nickade in ribbreturen men då hade precis domaren blåst av för frispark till IFK. En frispark som blev resultatlös...
Annars var det ingen välspelad match på en tuvig Thulevall utan en hel del tjongande och böljande spel fram och tillbaka och många av målchanserna kan tillskrivas slumpen. Men det spelade ingen roll då ingen av lagen lyckades utnyttja dem.
Tränarsnack:
- Ingen höjdarmatch på den svårspelade planen men ändå många målchanser. Tråkigt att vi fick vårt mål bortdömt men vi får vara nöjda med oavgjort då Matfors hade fler chanser än oss men vi räddades av vår duktige målvakt William Eliasson som var grym hela matchen, säger IFK:s spelande tränare Fredrik Lundqvist.
(väntar på återkoppling från Matfors tränare Lars "Laban" Andersson).
Bäst på plan:
Matfors: väntar på info
​IFK Sundsvall 2: Målvakten William Eliasson var som nämnts riktigt bra och det är starkt att hålla nollan i en sådan här målchansrik match. Vänsterbacken Simon Bohlin var offensiv värre på sin kant och stod för många fina inspel och inlägg till sina anfallare. Joakim Forslund Holmbäck stod för stora delar av IFK:s offensiv men det var bara pricken över i:et som saknades och när han väl fick in bollen i målet blev det bortdömt...

Matchfakta

Hakim Rouass be-segrade nästan på egen hand Alnö 2. Han gjorde nämli-gen inte mindre än fem av Selånger 2:s sex mål. Hakim Rouass be-segrade nästan på egen hand Alnö 2. Han gjorde nämli-gen inte mindre än fem av Selånger 2:s sex mål.

Alnö IF 2 - Selånger FK 2 0-6 (0-3)
2013-05-26 - 18:00 - Släda IP
0-1 Hakim Rouass 12
0-2 Hakim Rouass 16
0-3 Hakim Rouass 25
0-4 Hakim Rouass 60
0-5 Said Gavador 67
0-6 Hakim Rouass 73
Matchen:
Efter 2-9-förlusten mot Granlo har Selånger skärpt till försvarsspelet och följde upp den överraskande segern mot Holm i förra omgången med ännu en, och den här gången höll ex-Giffaren i målet, Jonas Lundgren, t o m nollan.
Lundgren i all ära men "The man of the match" var onekligen Hakim Rouass. Efter en kvart hade han givit SFK en 2-0-ledning på Släda, fullbordade sitt äkta hattrick efter 25 och fyllde i den andra halvleken på med ytterligare två mål. Fem mål totalt i matchen och de flesta kom till efter snabba omställningar. Det sjätte målet (5-0) överlät han till Said Gavador.
Tränarsnack:
- Vi snackade innan matchen att vi skulle ha koll på Hakim Rouass då de var deras enda egentliga hot. Och det gick väl inte så där bra... Nä, det här var sämsta insatsen i år. Redan efter 0-3 dog matchen. Kanske hade matchen fått ett annat förlopp om vi satt vår chans efter ett par minuter, säger Alnös tränare Tomas Berglund.
- Kul att möta ett åldersmässigt likvärdigt lag. Det märks att vi börjar hitta rätt i försvarsspelet och blir allt mer stabila i spelet och sedan betyder naturligtvis Hakim Rouass mycket för oss i offensiven. Kul för grabbarna med ännu en seger och nu ligger vi väl en bra bit upp i tabellen, säger Selångers tränare Ola Persson.
Bäst på plan:
Alnö 2: Den enda som får godkänt är "97:an" Adam Johansson som visade bra inställning och svarade för en bra arbetsinsats och tog många fina löpningar i anfallet.
​Selånger 2: Hakim Rousass. Fem mål, kommentarer överflödiga. Överbetyg även till de unga mittbackarna Erik Rohdin och Klas Lundgren. Klas som förövrigt hade sin pappa i målet bakom sig.

Domare: Andreas Wiklander, Söråker
Publik: 56

Matchfakta

Hassels IF - Ånge IF 2 0-5 (0-2)
2013-05-27 - 19:30 - Hasselbacken
0-1 Niclas Möllhagen 15
0-2 Haik Danielian (straff) 27
0-3 Niclas Möllhagen 65
0-4 Haik Danielian 68
0-5 Haik Danielian 72
Utvisning Hassel: Arman Mansouri 27

Domare: Michael Lie, Sundsvall
Publik:
Matchen:
Hassel kunde som väntat inte stå emot serieledarna Ånge 2 trots hemmaplan. Gästerna vann med klara 5-0 efter bl a hattrick av den specielle målskytten Haik Danielian. De övriga två målen prickade hockeystjärnan Nicklas Möllhagen in.
Tränarsnack:
-
Bäst på plan:
Hassel: -
​Ånge 2: -

Matchfakta

Nyförvärvet från IFK Timrå, Oscar Avehag, nickar in 1-0 för Ljustorp redan i den nionde minuten. Foto: Janne Pehrsson, Lokalfotbollen.nu.

Ljustorps IF - Kubikenborgs IF 3 3-1 (1-1)
2013-06-01 - 15:00 - Ljustorps IP
1-0 Oscar Avehag 9
1-1 Sean Kettle (straff) 40
2-1 Robin Nordin 53
3-1 Jasmin Muratovic 85

Domare: Fredrik Strese, Sundsvall (mycket bra)
Publik: 35
Matchen:
Efter en kvart hade Ljustorp kunnat haft ledningen med 5-0 mot Kuben 3 och ingen hade kunnat protestera.
Det var bara ett lag på planen men oskärpa och bra målvaktsspel av Joel Nyh i gästernas mål såg till att det bara stod 1-0. Oscar Avehag, nyförvärvet från IFK Timrå, knoppade in en hörna i den nionde minuten (se bilden ovan).
Därefter hände något, eller rättare sagt hände ingenting om man skall snacka "Lysetorp".
Kuben 3 plockade in Sean Kettle på mittbacken och tillsammans med Emil Norrman stängde man till rejält och det som slank igenom tog Joel Nyh hand om. Joel som visade spelförståelse och flera gånger kom som en raket ur sitt straffområde och kvävde alla djupledsbollar mot Robin Nordin.
Hemmalaget rullade mest boll i sidled i försvaret medan Kubens "tigerungar" stod på egen planhalva och tittade på och när man väl erövrade bollen tvekade man inte att satsa framåt. Joni Caddock hade en lobb strax utanför och Johan Skog knorrade en frispark i ribban så när Kuben 3 tilldömdes en straff för hands i den 40:e minuten kom det inte som någon överraskning och inte heller orättvist när Sean Kettle skickade in bollen vid den vänstra stolpen och målvakten Petter Melander till den andra.
Visst, Ljustorp kanske hade 80-20 i bollinnehav under den första halvleken men var ack så ineffektiva.
Kuben 3 höll spelet väl uppe i den andra halvleken också men i den 53:e minuten kom ett olyckligt felpass på Ljustorps planhalva och en blixtsnabb spelvändning gjorde att Robin Nordin för en gångs skull fick en perfekt boll mellan backlinje och målvakt. Joel Nyh rusade ut men Robin hann precis före och rundade honom innan han rullade in 2-1.
Kuben 3 försökte mobilisera i offensiven i jakten på en kvittering men krafterna började tryta men höll på att få hjälp med av Petter Melander i Ljustorpsmålet, som tappade bollen oförklarligt vid en utrusning, men det redde upp sig sett med Melanderögon.
På slutet försökte sig Kuben 3 på en sista attack. Gick ner på en trebackslinje sista fem minuterna men tio sekunder senare åkte man på en ny omställning. Lagkaptenen Joakim Petersson fick bollen ute till vänster och spelade in en hård boll efter marken framför mål där Jasmin Muratovic kom stormande och stötte in 3-1. End of diskussion!
Trots förlusten tyckte jag Kuben 3 gjorde en storstilad insats. Tre spelare dök t ex inte ens upp till samlingen och man fick plocka in två 96:or och en 97:a och kom till spel med bara en avbytare. Lagledaren Roger Norrman sade att man skulle börja räkna efter 0-10.
Ljustorp då? Ja, dom vinner men imponerade bara i en kvart. Därefter blev det stillastående, omständligt och massor av enkla felpass. Det var många som ville slå det där avgörande passet på djupet - vid helt fel lägen...
Tränarsnack:
- Tur att vi vinner idag för vi var knappt värda segern. Nu gäller det att få till det när vi möter bättre motstånd för idag skall vi ha en överkorsad geting i betyg, säger Ljustorps tränare Torbjörn Persson.
- Vi satte två delmål idag. Först försöka hålla matchen vid liv efter den första halvleken. Sedan hålla sista halvtimmen. I våra tidigare matcher har vi tappat rejält då och släppt in många mål. Jag tycker att vi lyckades bra med bägge så jag är nöjd med matchen trots förlusten. Däremot är jag mindre nöjd med den trio som svek oss och inte dök upp på samlingen utan att ens höra av sig, säger Kubens lagledare Roger Norrman.
Bäst på plan:
Ljustorp: Mittbackarna Jesper Eklund och Antonio Zavala visade vilja och försökte driva på sina lagkamrater. Tror inte Zavala förlorade en duell idag. Plus även till Joakim Petersson som var en av få konstruktvia i hemmalaget.
​Kuben 3: Den defensiva centrallinjen med målvakten Joel Nyh, mittbackarna Emil Norrman och Joni Caddick, som båda gick på tandköttet sista tjugo, samt Simon Hammarström som tuggade hälsenor på mitten och vann både första- och andrabollar.

Matchfakta

Filip Astby gjorde hemmalagets både mål och "rånade" Ljunga på segern. Filip Astby gjorde hemmalagets både mål och "rånade" Ljunga på segern.

Stöde IF 2/Nedansjö IK - Ljunga IF 2-2 (1-1)
2013-06-02 - 15:00 - Nedansjö IP
0-1 Fredrik Lundkvist 5
1-1 Filip Astby 44
2-1 Filip Astby 66
2-2 Jimmy Gustafsson 82

Domare: Nilla Sjöberg, Alnö (bra)
Publik: 40
Matchen:
Ett heltaggat Ljunga gick ut och spelade skjortan av hemmalaget Stöde 2/ Nedansjö under stora delar av den första halvleken och skapade målchanser i stort sett omgående. Efter fem minuter satte Fredrik Lundqvist också följdriktigt 0-1 och fortsatte sedan att trumma på. Det tog nästan tio minuter innan SIF 2/Nedansjö var över på Ljungas planhalva med bollen i besittning.
I den 21:a minuten hittade man nätet för andra gången men "målet" blev bortdömt för offisde.
- Tveksamt vinkat, säger Ljunga lagledare Roy B Olsson.
Fredrik Lundqvist och Ted Carlsson hade båda flera chanser att sätta tvåan innan hemmalaget gick till anfall med en vass chans som avslutning efter dryga halvtimmen. Den dittills osysselsatte målvakten Viktor Nordlund räddade med bravur.
Det kontrade Ljunga med ett rungande skott från Petrus Nordlund, som tog i bägge stolparna - och ut.
S2/NIK vaknade till liv allt eftersom och stack upp när Ljunga i ivern klev på lite väl glatt i offensiven och hade ett par bra möjligheter. I slutet av halvleken räddade t ex mv-Nordlund ett farligt skott till hörna. En hörna som blev farlig. På den gjorde nämligen Filip Astby 1-1.
- Har aldrig under mina tre år som ledare i Ljunga IF varit med om något liknande. 
Vi dominerarde spelet  totalt under den första halvleken, bollinnehav 70-30, men får ändå bara med oss 1-1, säger Ljungas lagledare Roy B Olsson och skakar på huvudet.
Ljunga fortsatte att ta kommandot efter pausvilan men hemmalaget jämnade ut spelet något och man bytte en hel del chanser med varandra.
- Vi borde dock haft en straff med oss när Michael Gidhammar fälldes innanför straffområdet, säger Olsson.
Ljunga hade tre saftiga lägen att ta ledningen första tjugo och S2/NIK två, där Nordlund gjorde en sanlös reflexräddning på den ena.
Mindre lyckosam var han dock i den 66:e minuten då Filip Astby satte 2-1 på en frispark. Den borde nog den gode Viktor tagit även om det var en touch på vägen.
- Ett riktigt skitmål, kommenterar Olsson.
Sett till matchbilden inte speciellt rättvist.
Ljunga mobiliserade emellertid, gjorde några förändringar, flyttade upp spelet ännu mer och fick ett konstant tryck på SIF2/NIK.
I den 82:a minuten fick man lön för mödan då Jimmy Gustafsson rättmätigt kunde nicka en en hörna och se till att man åtminstone fick med sig en poäng i en match där man rimligen borde fått med sig hela potten.
- Kändes som om dom skulle kunna göra ett segermål också men pressen avtog efter 2-2-målet, säger SIF2/NIK:s tränare Christer Söder.
Tränarsnack:
- Vi började inte bra och man funderade vad det skulle ta vägen men i slutet av första tyckte jag vi tog över lite och den andra halvleken var jämn förutom på slutet när Ljunga tryckte på för en kvittering. Men på det hela är jag nöjd med 2-2 även om spelet inte var på topp, säger Stöde 2/ Nedansjös tränare Christer Söder.
- Näe, det här resultat vill man helst glömma. Vi borde vunnit med en par tre mål, men icke. Sånt är livet.. Nu ser vi fram mot matchen mot Matfors på onsdag hemma på Ljungalid, säger Ljungas lagledare Roy B Olsson.
Bäst på plan:
​SIF 2/Nedansjö: Axel Hedenström i målet höll kvar hemmalaget i matchen i den första halvleken. Mittbacken Patrik Granlund stod hela tiden rätt och stod emot när det blåste som mest. På mitten jobbade Filip Astby på riktigt bra och kryddade sin insats med två mål. Framåt slet hälsingen Kenneth Lindberg föredömligt och var hela tiden ett orosmoment för Ljungaförsvaret.
Ljunga: Målskyttarna Fredrik Lundkvist och Jimmy Gustafsson skall ha beröm och det skall även liberon Gunnar Westberg, snabb och följsam som vanligt, och Viktor Nordlund, höll god klass i vanlig ordning även om han slarvade lite vid målen.

Matchfakta

Holms SK och Sidsjö-Böle IF står över

Tabell omgång 6

1. Ånge IF 2 6     4   2   0   24 - 10   14
2. Ljustorps IF 5     4   1   0   23 - 8   13
3. Granlo BK 5     4   1   0   24 - 10   13
4. IFK Sundsvall 3 5     3   2   0   14 - 7   11
5. Sidsjö-Böle IF 4     3   1   0   17 - 4   10
6. Matfors IF 5     3   1   1   11 - 3   10
7. Holms SK 5     3   0   2   14 - 9   9
8. Selånger FK 2 6     3   0   3   14 - 21   9
9. Fränsta IK 5     2   0   3   10 - 12   6
10. Torpshammars IF 6     2   0   4   11 - 19   6
11. Hassels IF 5     2   0   3   6 - 17   6
12. Stöde IF 2/Nedansjö IK 5     1   1   3   11 - 12   4
13.

Ljunga IF

4     1   1   2   5 - 11   4
14. Kubikenborgs IF 3 6     1   0   5   8 - 20   3
15. Alnö IF 2 6     1   0   5   10 - 24   3
16. Sund IF 2 6     0   0   6   5 - 19   0

Fotnot:

Lag 1-8 går till Höstfemman

Lag 9-16 går till Höstsexan

Skytteligan, omgång 6

Haik Danielian, Ånge 2 Haik Danielian, Ånge 2

12 mål:
Haik Danielian, Ånge 2

11 mål:
Robin Nordin, Ljustorp


10 mål:
Ferdi Ismaili, Granlo

9 mål:
Hakim Rouass, Selånger 2

 

8 mål:

Niclas Möllhagen, Ånge 2


5 mål:

Claudio Moraga, Sidsjö-Böle

Tomas Eriksson, Stöde 2/Nedansjö

 

4 mål:

Kent Larsson, Fränsta
Jan-Olof Sölvestål, Holm

Jesper Nilsson-Böös, Matfors

Tom Nilsson Martinsson, Sundsvall 3

 

3 mål:

Per-Philip Lundqvist, Alnö 2
Oskar De Vahl, Granlo

Adam Forsström, Matfors

Fredrik Lundqvist, Sundsvall 3

Nickolas Wikström, Sundsvall 3

Andreas Fridolf, Torpshammar

Rasmus Söderman, Torpshammar